Alla inlägg under november 2015

Av mumof3 - 7 november 2015 19:05

Tjoho, nu är helgen här! Skönt med helg då barnen är lediga från skola och förskola och vi får mysa tillsammans. I torsdags blev vi inbjudna av Färgservice i Malmö på en inspirationskväll där inredaren och barnens favorit, Isabelle McAllister föreläste och gav oss tips och idéer på hur man kan leka med färg och inredning. Mycket intressant och roligt. Barnen  var helt överlyckliga! De ser ju på "Fixa Rummet" varje fredag och att få träffa Isabelle var verkligen toppen! Färgservice butiken var jättefräsch och megastor! Det fanns allt man kunde tänka sig inom färg och tapet! Waw, helt  överraskad blev jag då det inte syns utefrån att butiken är så stor! De bjöd på mat från Nordic street Food och hade en massa inne som man fick ta från. Jättefint upplagt och trevlig personal. När kvällen var över fick alla varsin goodiebag. Tackar för det! 

     

 

 



Igår hade sessan sitt första tandläkarbesök! Hon var så duktig och inte alls rädd. Men när sköterskan tog på sig sina handskar och sklulle in och titta på tänderna, då blev det lite för läskigt och sessan ville inte alls! Men krokodilen med de hemska tänderna (tycker jag) lekte hon glatt med och var inte alls rädd! Hahaha! Kan även säga att nu har jag gjort hennes första fläta!

 

Första flätan!

   






Sitter just nu och väntar på maken min. Han ska köra oss till min mamma innan han åker till jobbet. Ska ha en myskväll där och sova över!


Ha en fin lördag!


Kram

Av mumof3 - 3 november 2015 15:51

Som vanligt önskar jag att jag kunde skriva lite oftare här. Tyvärr har jag en väldigt aktiv liten 1 åring som sover sisådär någon timme om dagen.. utspritt. Så det blir ingen tid över. Och på kvällarna är det nästan värre. Hon sover inte riktigt förrän tolv! Och natten ska vi inte tala om...! Så vi är inne i en riktig tuff period! Men that´s life!


Höstlovet gick verkligen i pysslets tecken och barnen pysslade för fullt inför Halloween festen som de såg framemot så länge!

   

     


Pumporna och läskiga avhuggna fingrar gjordes av trolldeg som vi torkade i ugnen för att sedan måla dem.





Läskigheter på festen väntade bakom varje hörn och min lille N blev lite för rädd så vi fick stänga av det läskiga soundtracket och sätta på lite musik istället. Stackare! Barnen bjöd sina kusiner på festen och hade det hur roligt som helst! Medan barnen åt sina avhuggna fingrar och grönt geggamojja mos, så hade vi vuxna ostbricka! 

   

        

Barnen fick med sig hem varsin gottispåse med en läskig popcorn hand och en häxhatt fylld med smarties!

 

 

   

Läskiga barn och skrämmande mostrar!

 


I söndags var vi bjudna på kalas på Busfabriken där en av kusinerna fyllde år, och det fick avsluta vår underbara höstlovsvecka! Det var hur härligt som helst att vara hemma tillsammans! Nu längtar jag så mycket efter jullovet som varar mycket längre.



 

Mellanmål innan det var dags för bus på Busfabriken!



           





Just nu lider jag av extrem träningsvärk på framsidan av låren!   Gick in lite för hårt på träningen på morgonen igår.. och så avslutade jag dagen med att ta ännu ett pass med Bodyattack där nästan all fokus var på benen! Auch! Men, what dosen´t kill you, only makes you stronger. Så planerar in ett Fight pass idag med syrran.. får se om jag verkligen kan gå...  



När barnen kom hem idag från skolan så var de extra hungriga. Så de fick en liten lyxigare mellanmål med ostbricka som de blev överglada för. Guldkanten på vardagen!



Ha en underbar kväll!


Kram 



                                          


Presentation


Välkommen hit!
Ni får följa mitt vardagsliv som 3 barns mor. Storebror född 2008, lillebror 2010 och lillasyster september 2014.
Bloggar om allt som händer mitt i livet och början på en lång föräldraledighet!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

~Gästboken~


Ovido - Quiz & Flashcards